keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kipeänä, taas

Tänään taas heräsin uuteen aamuun flunssan kourissa. Tämä on jo ainakin seitsemäs kerta sairaana täällä ollessa, ja olenkin kovasti miettinyt nyt syitä tähän. Esa on kuitenkin pysynyt täysin terveenä elokuusta asti.



Toivon, että olisin keksinyt mahdollisen syyn jo aikaisemmin, ja olisin voinut anoa siirtoa tästä huoneesta muualle. Tulin nimittäin siihen lopputulokseen, että täällä kopperossani on homeongelma, jonka vahvistaa ikkunan vieressä kupruileva seinä. En tiedä miksi en ole tätä aikaisemmin tajunnut, mutta viimeistään tätä sivua lukiessa ymmärsin yhteyden. 

Oma sairasteluni on ollut jatkuvaa flunssailua, tukkoisuutta, hengitysvaikeuksia, limakalvojen kuivumista sekä yleistä väsymystä ja nukkumisongelmia. Syytin pitkään kokolattiamattoa huonosta sisäilmasta, ja enhän tosiaan edelleenkään tiedä mitä tuon kammotuksen alta mahtaisi paljastua. Oireet helpottavat aina täältä poistuttaessa, ja aina muutaman päivän muualla oleilleena ovat kaikki oireet poistuneet täysin.


Jatkuva väsymys ja flunssailu alentavat vastustuskykyä entisestään ja tuntuukin että olen melkoisessa flunssalimbossa. Nyt vain toivon, että kipeily hellittäisi viimeisten viikkojen ajaksi. No, viimeistään kuun vaihteessa kun vaihdamme maisemaa, pääsen nauttimaan paremmasta sisäilmasta. Sitä innolla odottaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I don't trust any country that looks around a continent and says, "Hey, I'll take the frozen part." - Jon Stewart