perjantai 23. marraskuuta 2012

Marraskuu

Ihmettelin jo aikaisemmin miten hyvin olen välttänyt flunssat ja muut pöpöt täällä. Yleensä ympäristönvaihdos pistää minut ja varmaan useimmat niiskuttamaan ja kröhimään. Flunssa tuli tällä kertaa vähän viiveellä, mutta tuli kuitenkin. Ja melkoinen marraskuupöpö onkin.

Mitään mullistavaa täällä ei ole tapahtunut viime päivinä, vain arkea. Enimmän ajan vie kurssien lopputyöt. Omalla kohdallani tämä tarkoittaa kandin verran kirjoitustyötä kahteen esseeseen ja vielä viimeisten kirjojen lukemista. Luennot loppuvat aivan joulukuun alussa, jolloin ainakin omat työni pitää olla palautettuna. Sitten alkaakin koekausi, "final exams". Jouluviikolle kestävän kauden aikana pidetään kurssien loppukokeet, jotka on ripoteltu pitkin joulukuuta. Illat menee kirjastolla ja kirjojen parissa, joten päivitystahti on mitä on. Voidaan joulukuun puolella tehdä tilannekatsaus ja tarkistaa ollaanko ihan mökkihöperöidytty.

Ps. Hävittiin meidän viimeinenkin curling-ottelu eikä siis edetty playoffeihin. Meidän kehitys oli huimaa, mutta valitettavasti noudatti laskevaa kaarta. Kauden ensimmäisessä ottelussa saatiin peräti 4 pistettä, viimeisessä vedettiin pohjanoteeraus ja jäätiin nollille. Onneksi aina on ensi vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I don't trust any country that looks around a continent and says, "Hey, I'll take the frozen part." - Jon Stewart