tiistai 23. lokakuuta 2012

Touhukas viikonloppu

Edellisviikonloppu kului esseiden kimpussa, joten viime viikonloppuna oli mukava rentoutua aivan muissa touhuissa. Nyt on taas akut ladattu ja rutkasti energiaa tuleviin opiskelurutistuksiin.

Perjantaina pelasimme sekalaisella seurakunnalla pokeria. Rentoa yhdessäoloa, vitsailua ja pelaamista siinä sivussa. Mukana oli paljon meille entuudestaan tuntemattomia ihmisiä, mutta juttu luisti hyvin ja kaikki tulivat keskenään toimeen. Kaksi kämppistäni taisi saada pikkuriikkisen pokerikärpäsen pureman, joten toivottavasti jatkossakin saadaan kotipelejä aikaiseksi edes satunnaisesti. (Tiedoksi kotiin: en hävinnyt, vaan jäin voitolle 10 dollaria.)

Lauantaina sain nauttia iranilaista lounasta, josta kirjoitinkin jo edellisessä postauksessa. Illemmalla käytiin Esan kanssa syömässä Louisissa, joka on aivan kampuksella sijaitseva ravintola/baari. Ruoka on kyseisessä paikassa oikein maukasta ja muutenkin miljöö toimii. Aivan asuintalomme lähietäisyydellä ei ole montaakaan hyvää ravintolaa, mutta muutama sentään. Aina välillä on kuitenkin kiva käydä syömässä ulkona, varsinkaan kun hintataso ei ole aivan päätähuimaava. Lounashintoja täällä ei varsinaisesti tunneta, mutta illallisen saattaa kuitenkin saada Suomen lounashintaan, jos ei aivan fine diningia kaipaa. Suurta plussaa paikalliset ravintolat saavat annosten muunneltavuudesta. Asiakkaalla on aina valittavana salaatti ranskalaisten sijaan jne.

Lauantai-illan päätteeksi kävimme vielä katsomassa kolmipäiväisen koripalloturnauksen viimeisen ottelun. Täkäläisen kotiyliopistomme Huskies mittelöi Lakehead Thunderwolvesia vastaan ja lopulta hyvin niukasti vei voiton! Peli oli todella jännittävä ja nopeatahtinen ja varmasti käymme vielä toistekin katsomassa näitä yliopistopelejä. Hintakaan ei päätä huimaa, kun opiskelijoina pääsemme peliin ilmaiseksi.

Turnaus pelattiin PACissa eli opiskelijoiden kuntosali/liikuntakompleksissa. Katsomojen yläpuolella kiertää juoksurata, jota voi käydä sitten talvella hölköttelemässä.

Yleisöä ei riittänyt täyttämään koko katsomoa, mutta kyllä tässäkin pelissä Huskies sai paljon kannustushuutoja ja taputuksia. Lakeheadin Myrskysudet jäivät valitettavasti ilman kannustuksia, joten aina välillä salaa taputin heillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I don't trust any country that looks around a continent and says, "Hey, I'll take the frozen part." - Jon Stewart