lauantai 16. helmikuuta 2013

Carnival of Sex!

Viime viikonloppuna tuli käytyä katsomassa melkoinen show läheisessä opiskelijaravintolassa. Carnival of Sex! oli seksuaalisuutta ja seksuaalivähemmistöjä juhlistava ilta, joka tietysti pääteemanaan kannusti turvaseksiin. Illan aikana nähtiin upeita drag-esityksiä ja muutama tankotanssiesityskin. Järjestäjätahot olivat myös panostaneet erilaisilla karnevaalikojuilla, joissa sai koettaa onneaan hulvattomissa peleissä. Hattaraakin sai, nam. Tapahtuma oli todella leppoisa ja hyvässä hengessä tehty. Yleisöstäkin suurin osa oli pukeutunut teeman mukaisesti.


Pimeys ja jatkuva liike tekivät tankotanssista suhteellisen haastavan kuvattavan, mutta ehkä tästä saa jotain tolkkua. Kyseinen esiintyjä oli aivan uskomattoman ketterä ja vahva.


Tämä esiintyjä oli myös illan rääväsuinen juontaja, joka tietysti juontajille ominaisesti vaihtoi asuaan useaan otteeseen.


Paikalla oli myös yksi miestä esittänyt nainen (toinen oikealta). Valitettavasti kuvassa ei näy kenenkään kasvoja, mutta uskoisitteko, että neljä ensimmäistä vasemmalta ovat kaikki miehiä? Hyvin vetivät roolinsa ja viihdyttivät taatusti koko yleisöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

I don't trust any country that looks around a continent and says, "Hey, I'll take the frozen part." - Jon Stewart